Dräneringen är borta!

Nu har min man varit med Ozzy hos veterinären och tagit bort dräneringen. Det gick bra och veterinären tyckte att allt såg bra ut. Själv tycker jag att det är lite svullet men det är tydligen helt ok. Vi har även fått ett dokument där det står klart och tydligt att det inte var något fel på tanden utan att det var vävnaden runt tanden det var fel på (bra att ha på utställning mm). Idag gick vi en lite promenad i skogen. Det är inte klokt vad hundar vänjer sig vid situationer. Ozzy sprang glatt iväg mellan träd och pinnar iklädd sin "antikliiansiktettratt". Han är verkligen suverän på det sättet. Inga sura miner här inte. Det ser kanske inte så bra ut på bilden men som sagt: veterinären var nöjd med resultatet! (Frankenstein nästa...)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Sötozzy! Tänk om man var lika glad som han....det hade inte varit fel...

2008-10-18 @ 17:14:06
Postat av: Agneta och Alfons

Hej!

Vá kul att hitta till er hemsida!

Stackars Ozzy med "dräneringen"! Alfons har ev. drabbats av rävskabb. Veterinären är inte helt säker på sin sak, men det har härjat en räv med rävskabb i vårt område. Alfons har fått medel mot detta och antibiotika, så nu hoppas vi på att klianet försvinner.

Jag ser att ni också går en massa kurser. Visst é dé kul?! Grattis, förresten till att Ozzy blivit utställningschampion!

Det skulle vara kul att ses nå´n gång. Vi bor ju inte så långt ifrån varandra. (Vi bor i Mölnlycke).

Kram Agneta och Alfons



(P.s jag ska lägga till er som länk på Alfons hemsida)

2008-10-20 @ 09:51:45
URL: http://www.vovve.info/alfons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0