Träningsstopp och polaren Scilla!

Vi har fått träningsstopp. Det är PT Ulrika som har delat ut det, igentligen är det inte träningsstopp utan lydnadsträningsstopp. Saker som två ben, spårning och sådant som inte kan förknippas med lydnadsklass I är ok. Detta för att Ozzy kändes lite oengagerad (!) sist vi tränade. Det är ju snart tävling och skall vila oss i form. Platsliggningsträning är oxå ett undantag då Ozzy verkligen behöver träna på att bara ligga och ha tråkigt.
Det var tur att grannen Birgitta och hennes vita herdehund Scilla dök upp i går kväll. Oj vad roligt hundarna hade! Först sprang de så fort så jag inte hann få med dem på bild och sedan lugnade de sig lite.
Här var de fortfarande i full fart!För att sedan lugna ner tempot något.
Här hade faktiskt Ozzy surnat till lite. Han får verkligen igen för alla gånger han har bitit Alice i öronen. Han var helt dreglad när vi kom in!Tillslut satt båda hundarna still samtidigt. Det är otroligt härligt att se dessa två fara runt. Ozzy är ju en pojk på 3,5 år och Scilla en flicka på 7 månader så det är Ozzy som bestämmer. De är väldigt duktiga på kroppspråk båda två och fast Ozzy är mindre till storleken och oftast ligger under så reagerar Scilla på minsta vink. Härliga hundar.

Kommentarer
Postat av: Ullis

Scilla e ju riktigt söt ju. Så Diva har fått konkurrens nu då ;) behöver gå en runda snart, hör av dig vilken dag som passar. Imorgon e d dock bad för min del.

Postat av: Ullis

Jo tack, d behövdes. Gott att få ventilera lite =) Tack för att du e så snäll å kallar mig tekniskt missfoster =), men ja tror nog d stämmer....hahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0