Varg, arga leken och borås tidning!

I tisdags morse vid 4 tiden spydde vår lilla tjej... Det blev bestämt att Martin skulle åka och jobba lite med en gång så att jag kunde åka till jobbet i vanlig tid och han skulle vara hemma med tjejerna.
Vid halv fem på morgonen på väg till jobbet ser han en varg springa över vägen! Det var precis här nedanför huset! Spännande.
På kvällen lekte Ozzy och Martin arga leken. Om reglerna är att man inte får skratta eller le så förlorar Martin alltid men om reglerna är att man inte får visa glädje så förlorar Ozzy med hästlängder. Tänk att något så fånigt kan bli en sådan glädjespridare.
Idag har Borås Tidning varit här för att intervjua familjen mattsson igen. Det handlar precis som senast om utsläppen i vår sjö. I morgon kommer vi nog att pryda framsidan på del två för oss som bor i mark!
Jag jobbade hemifrån idag och mamma kom och hämtade flickorna. Linnea har mått bra sedan spyorna på tisdagmorgon så lite Göteborg och julskyltning gjorde henne bara bra. Jag och Ozzy passade på att gå en sväng i skogen medan det var ljust.
Nu sover flickorna och Ozzy ligger och väntar på att vi skall köra ett träningspass. Det är ju både lydnad och HTM på gång!!!

Kommentarer
Postat av: mosteer maggan

Ja det låter som någon slags lek som Coffie och Kurt sysslar med ibland, annars gillar vi också att träna Bosse börjar förstå detta med träning nu.

2009-12-10 @ 06:35:28
URL: http://hjalle-hjalmar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0