Utställning och freestyleuppvisning i Borås!

Vilken bra dag det blev!

Måste dock börja med att skriva att jag blir helt vansinnig på människor som åker på sådan här tillställningar så varma dagar utan att ta hand om sina djur!!! Det tog inte lång tid innan en hund blev körd till Blå Stjärnan för att den hade fått problem när den satt bunden i solen... Hur f_n kan man??? Bara en stund efter så var det en som hade lämnat en hund i en bil. Det är sorgligt. Hoppas att kennelklubben anmälde ägarna för djurplågeri!

Nog med det sorgliga.

Det gick bra för Ozzy. Hans bedömning blev följande:

good head eyecoulor could be darker chissling under eyes good length of neck short in upperarm longer in loin well angulated hindquarters moves well coming and going good topline very good temprament

På detta fick han ett CK och en Bästa Hanhunds reservplats!
Han skötte sig exemplariskt i ringen då han sprang fint och ställde sig bra, detta trots lukten av löptik!

Det gick bra för Alice också. Mamma hade för dagen en profitionell handler =) Cecilia ställde upp. Alice fick en väldigt fin kritik och ett första pris. Hon placerade sig som 3:e bästa öppenklasstik! Det var väldigt roligt.

Ulrika var där med Puma och Diva. Diva var ensam dobermanvalp. Hon blev bäst i rasen (vilken inte var så konstigt) sedan valdes hon ut bland de 10 bästa i gruppfinalen! Det var väldigt bra tycker vi. För Puma gick det också bra. Hon fick ett förstapris och sitt första (tror jag) Ck med en 5:e bästa öppenklasstik!

Fram på eftermiddagen var det dags för freestyleuppvisning. Både vi förare och hundarna var väldigt varma och trötta. Men det gick! Det kommer en film så småningom...

Jag hade tänkt att Ozzy skulle hoppa över mitt koppel som jag hade på honom men prioriterade att ha korv i handen istället för ett koppel! Vi har tränat utan godis ända sedan växjö men värmen och väntetiden gjorde det befogat att han korv tyckte jag (förmodligen Ozzy oxå!).

Kommentarer
Postat av: agneta

Ja det var verkligen en trevlig dag runt ringen också, tack för att ni alltid är så positiva och rara, både två och fyrbenta.

Grattis till alla er som nämnts här i bloggen till era fina resultat i Borås.

2009-06-30 @ 00:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0