Träning i slottskogen!

Igår var "Karlstadsgänget" i slottskogen och tränade. Vilken träning sedan... människor som gick, cyklade, åkte skateboard. Hundar som gick, sprang och skällde. Folk som spelade fotboll och brännboll. Ozzy var helt slut när han kom hem. Vi körde alla våra program 2 gånger. Vi var seriösa och hade med oss koner och en CD-spelare med vår musik. (Det var en och annan förbipasserande som tittade lite extra!)
Diva som skall vara med i godisklassen var lite hoppig i den första omgången men hade skärpt till sig till den andra. Hon är otroligt duktig och verkar tycka att det är väldigt roligt.
Puma är ju vår stjärna... vi har sett det innan och vi vet att hon kan många konster och att hon är duktig. Det som var roligast i går var att hon hade en sådan glädje och entusiasm i programmet. Hon var med Ulrika redan från början. Det var riktigt kul att se.
Piglet är helt otrolig. Han har bara ögon för sin matte och bryr sig inte om världen så skulle rasa samman. Han behöver dock träna på sin hoppteknik... Skitbra jobbat!
Ozzy sumpade sig i första försöket men gjorde ett riktigt bra andra försök. Vi har arbetat ut en strategi för hur vi skall göra i Karlstad.
Det viktigaste på tävlingen på Söndag är att vi som åker når upp till våra egna mål!
Aaaaahhhh! Bara 4 dagar kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0