Freestylepoäng???

Idag har jag tagit itu med att försöka poängsätta vilka poäng som skall ges om Freestylen kommer med i årets allroundwelsh (oj det blev en lång och krånglig mening). Jag har tagit hjälp av Ulrika och en annan tjej som oxå tävlar i freestyle (hon har en welsh). Skall bli roligt att se hur det här kommer att utvecklas!

Matilda tränar på med Ozzy. Hon skall ju tävla på barn med hund den 3 oktober. Här är en bild när Matilda coachar Linnea (hon vill ju oxå träna).
Dom springer runt här på gårdsplanen och Ozzy bara springer med. Får se hur det går... om det är några löptikar eller så så att Ozzy snurrar till det helt och hållet så får Matilda låna Alice men helst vill hon ställa ut familjens egen hund! Hon är faktiskt superduktig.

Nu laddar vi för viltspåret som går av stapeln 09.00 söndagen den 27 september! Vi skall fixa det sista förstapriset, så är det bara! =)

Kommentarer
Postat av: Anna Eriksson

Ni fixar det! Lycka till!!!! Kram Anna

2009-09-21 @ 08:09:35
URL: http://blogg.aftonbladet.se/837
Postat av: Ulrika

Klart ni fixar viltspåret. Tror Matilda kommer långt i tävlingen. Inte lika säker på Oskar bara =/ Han vill ju vara med men vill inte gärna träna så mycket.......Han är som mor sin.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0