En sådan tokig dag!

Idag har vi passat Stina, haft besök och besökt!

I morse kom Stina och damp ner hos oss. Hon är en tuff liten brud...
Här vilar hon ihop med Matilda efter att hon lekt och retat Ozzy en lång stund. Ulrika och barnen kom och så kom Martin hem och så kom Mamma hem... fullt hus med andra ord. Ozzy blev glad över att se sen Mormor.Med 4 ungar, 4 vuxna och 5 hundar i huset blev det ganska fullt och villt. Här har jag lyckats få med alla 5 hundarna på en och samma bild. Alice, Ozzy, Stina, Diva och Puma. De kanske inte visar sig från den bästa sidan men de är med allihopa!
Alice och Stina.Stina blev så trött av allt lekande att Mamma fick åka hem med henne och Alice. Ozzy fick en and i julklapp och var inte helt säker på att han ville dela med sig till Diva. Puma fick knäarrest. Varför? Det får ni fråga Ulrika om.
Ozzy tyckte att Diva och Puma skulle dela med sig av sin matte... Han vill tävla rallylydnad igen!Ja det är klart, lite freestyleträning fick vi ju till! 30 kg dobermann på ryggen, starkt jobbat Ica!Senare på kvällen tog sig hela familjen Mattsson till Ulrika och Jonas för pizzakalas. Oj det var gott det!

I morgon är det dags för Heelwoork på My Dog. Spännande, spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0